Bli mer produktiv med verdens sikreste og mest intelligente PC

Dells nye PC-serier for bedriftsmarkedet er verdens mest intelligente og sikre PC-er.

Dells nye PC-serier for bedriftsmarkedet er verdens mest intelligente og sikre PC-er. Innebygd kunstig intelligens gjør at de tilpasser seg brukerens behov.  

Dell Technologies lanserer verdens mest intelligente og sikre forretnings-PC-er med nye maskiner i seriene Latitude, Precision og OptiPlex. De nye maskinene kommer alle med Dell Optimizer, som er et kunstig intelligensbasert verktøy som bruker Intel Dynamic Tuning for å sikrer optimal ytelse mellom funksjonalitet og applikasjoner og selve PC-en.

Programvaren lærer hvordan brukeren jobber, og tilpasser seg bruksmønsteret for å hjelpe dem å være så effektive som mulig. Dell Optimizer jobber i bakgrunnen for å forbedre applikasjonsytelsen, gi raskere innlogging, fjerne bakgrunnstøy i samtaler og forlenge batteritiden. I tillegg kan den optimalisere lydopplevelsen i samhandlingsverktøy som Microsoft Teams og Zoom, ved å fjerne bakgrunnsstøy og justere mikrofonene slik at de tilpasses forholdene rundt PC-en.

– Fra man logger på om morgenen, til man lukker dagens siste videokonferanse, trenger man en PC som tilpasser seg måten man arbeider på. Med Dell Optimizer får man en datamaskin som av seg selv gir ytelsen man trenger når man trenger den, forteller PC-ekspert i Dell Technologies Norge, Øivind Staveli.

Opptil 34 timer batteritid

De nye maskinene i Latitude-serien er utstyrt med Intel-prosessorer og tilpasser seg måten brukeren arbeider på. Den helt nye ultra-premium 9000-serien og de fornyede modellene i 7000-serien har en formfaktor i børstet aluminium, lang batteritid, en rekke innganger og en nærmest kantfri skjerm.

Latitude 9510 er den minste, letteste og mest intelligente 15-tommers laptopen for bedriftsmarkedet. Den er 5G-klar, har opptil 34 timer batteritid og kraftige høyttalere og god innebygget mikrofon sørger for en forbedret konferanseopplevelse. Den er også den første kommersielle Project Athena-godkjente laptopen med tiende generasjon Intel vPro-prosessor.

Se mer om Latitude 9510 her.

Latitude 7410 og 7310 er de minste 14- og 13-tommers premium business-laptopene. Med mulighet for berøringsskjerm har Latitude 7410 markedets første 4K-panel med redusert blålys i en forretnings-PC.

Les mer om Latitude 7410 her.

Les mer om Latitude 7310 her.

Prøv Latitude 9510 i inntil 90 dager

Vi vet at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilket produkt man skal kjøpe inn til de ansatte i bedriften. Man må forsikre seg om at de kjører de nødvendige applikasjonene og dekker behovene til de ansatte. Husk at alle ansatte ikke nødvendigvis skal ha samme utstyr.

Ønsker du å prøve Latitude 9510 før du forplikter deg til et kjøp? Vår Try and Buy-tjeneste lar deg prøve et produkt i opptil 90 dager – helt uten forpliktelser – før du eventuelt gjør et innkjøp.

Les mer om Try and Buy her.

About the Author: Dell Technologies