Maskiner for de tøffeste forholdene

Torsdag 6. juni har vi gleden av å vise frem Dell Rugged og Rugged Extreme familien på Byggmessen i Oslo.  

Torsdag 6. juni hadde vi gleden av å vise frem Dell Rugged og Rugged Extreme familien på Byggmessen i Oslo.  

Ruggedfamiliende absolutt barskeste PCene på markedet, er designet for å motstå harde arbeidsforhold med ekstrem kulde, fuktighet, støv, vann og støt. Noe som gjør den ideell for blant annet bygg og anlegg, industri, ambulerende, beredskap og energivirksomheter.  

Les mer om Latitude 14 Rugged her  

Få bransjer er under større digitaliseringspress enn bygg- og anleggsnæringen. Bransjen er kommet langt med å forenkle, forbedre og effektivisere sine arbeidsprosesser.  

Da AF Gruppen ønsket å optimalisere byggeprosessen falt valget på smart teknologi. En anleggsplass inneholder langt røffere forhold enn de fleste av oss er vant til. AF Gruppen lette derfor etter utstyr som kunne tåle det meste.  

Været kan skifte fra strålende sol til sludd og regn på minutter, og da er det viktig å ha på plass utstyret som takler denne omveltningen. For håndverkere er det også viktig at arbeidsverktøyet tåler røff behandling. Derfor falt valget på produkter fra Rugged-porteføljen til Dell. 

Arbeidsstyrken mobiliseres i økende grad i stadig flere yrker, dette skaper behov for pålitelige bærbare PCer som tåler en skikkelig trøkk. 

Med Dell Ruggedfamilien leverer vi et utvalg av Clamshell, 2in1 og tablets med egenskaper du ikke finner andre steder; hotswap batterier for nær kontinuerlig drift, opptil 19 timer batterikapasitet, dedikert GPS, integrasjon med 4GLTE, Multi Touch som kan brukes med hansker og vaskes med sprit om nødvendig. 

Sist men ikke minst, HUSK! Dell ProSupport leverer Next Day On-Site Service på hele Ruggedfamilien, i likhet med alle andre Dellproduktlinjer. 

Stort tøffere blir det ikke, kom innom for en PCopplevelse utenom det vanlige. 

Har du spørsmål, ta kontakt med, client solution lead, Erik Tessem.

Les mer om Latitude 14 Rugged her

About the Author: Dell Technologies