Opptil 20 timer batteritid

Den tiende Latitude-generasjonen er mindre og lettere enn noensinne.

Den tiende Latitude-generasjonen er mindre og lettere enn noensinne.

Under Dell Technologies World i Las Vegas ble den nye generasjonen av Latitude-serien presentert. De nye maskinene er designet for den moderne arbeideren, med markedets minste formfaktor og beste batteritid.

Latitude-serien er designet for arbeidere som er på farten, og må kunne jobbe i lange perioder uten strøm. For å imøtekomme disse behovene er de mest mobile variantene i 7000-serien utstyrt med en batteritid på opptil 20 timer. Med ExpressCharge når batteriene 80 prosent batteriladning etter en time, og med ExpressCharge Boost 35 prosent etter bare 15 minutter med laderen i.

Forbedret sikkerhetsløsninger

Ifølge en global Ipsos-undersøkelse, anser arbeidende voksne innebyggede sikkerhetsfunksjoner en av de tre viktigste faktorene for en jobb-PC. Nesten 80 prosent mener innebyggede sikkerhetsfaktorer holder bedriftens data trygg.

Mange av de nye Latitude-maskinene kan utstyres med innebygget fingeravtrykksleser i på- og av-knappen, og Windows Hello-støttede IR-kameraer for biometrisk innlogging.

– Den moderne arbeidsstyrken sitter ikke lenger ved pulten sin mellom åtte og fire. De er på farten, i møter eller på reiser. Det fører med seg en betydelig sikkerhetsrisiko. IT-avdelingen må kunne sørge for at arbeiderne har det beste utstyret for jobben de skal gjøre. Smart og sikkert, uansett hvor de befinner seg, sier norgessjef i Dell Technologies, Christian Lorck.

I tillegg til de oppgraderte Latitude-maskinene, lanserer Dell også verdens kraftigste modulære docking. Docken leverer opptil 80 prosent batteriladning i løpet av en time, og er tilgjengelig med tre tilkoblingsmuligheter: Thunderbolt 3, dobbel USB-C eller enkel USB-C med ExpressCharge og ExpressCharge Boost.

About the Author: Dell Technologies