Skal lede Dell Technologies i Norge

Geir Rostadmo-Strømme er ny norgessjef for Dell Technologies.

Geir Rostadmo-Strømme er ny norgessjef for Dell Technologies.

Når Dell Technologies går inn i nytt regnskapsår, 1. februar 2020, får Geir Rostadmo-Strømme hovedansvaret for selskapet. Dell Technologies har inntil nå hatt delt lederskap, men i forbindelse med en global endring av hvordan virksomheten ledes, vil det fremover kun være én leder i hvert marked.

Rostadmo-Strømme har jobbet i selskapet siden 2018. Han har nær 20 års erfaring med salg og ledelse fra større teknologivirksomheter som HPE og Telenor, og har i Dell Technologies vært ansvarlig for selskapets største kunder i Norge og Finland.

– Jeg har de siste to årene latt meg imponere over bredden og kvaliteten som Dell tilbyr, globalt som lokalt. Vi er verdens desidert største teknologiprodusent, og den eneste som kan hjelpe partnere og kunder med alt de behøver innen ende-til-ende IT-løsninger. Jeg er stolt over å få muligheten til å lede selskapet videre i Norge, og for å få jobbe sammen med så mange dyktige og fremadrettede medarbeidere og partnere, sier Rostadmo-Strømme.

Rostadmo-Strømme vil rapportere til Nicolai Moresco, Senior Vice President, Central & North Europe. Christian Lorck, som inntil nå var en av to Norgessjefer, fortsetter i selskapet i en ledende salgsrettet rolle. Hensikten med endringen er å tettere integrere avdelingene i selskapet, slik at Dell Technologies oppleves enda enklere å samarbeide med for kunder og partnere.

– Vi river ned interne siloer og gjør våre flinkeste enda mer tilgjengelige som rådgivere og partnere for virksomheter som skal lykkes med digital endring. Vi har brukt mye tid på å bygge opp en salgs- og leveransemodell skreddersydd for å hjelpe virksomheter av alle størrelser med hva de behøver for å lede an i de store endringene som foregår i både privat- og offentlig sektor, sier Rostadmo-Strømme.

Målet er å være partneren som hjelper norske virksomheter med å tette gapet mellom infrastrukturer med teknisk gjeld, og de fleksible miljøene som fremtidens IT krever.

– På denne reisen må IT-ledere modernisere IT, bidra til smartere arbeidsformer, arbeide proaktivt med sikkerheten, og sikre at det utvikles nye løsninger og tjenester som løfter virksomheten inn i fremtiden. Her ligger Norge langt fremme i internasjonal målestokk, avslutter Rostadmo-Strømme.

Charlotte Flø Haanes, Head of Marketing and Communication i Dell Technologies deler selskapets visjon og mål mot 2030.

About the Author: Charlotte Flø Haanes

Head of Marketing and Communication | Social Impact Sales Lead