Slik fremtidssikrer du PowerStore-investeringen

Med Anytime Upgrades sikrer du at PowerStore-investeringen din forblir oppdatert.

Med Anytime Upgrades sikrer du at PowerStore-investeringen din forblir oppdatert.

Vår nylig annonserte lagringsløsning, Dell EMC PowerStore med kraftige Intel-prosessorer, kommer med flere muligheter fra Dell Technologies Services for å gi økt verdi gjennom produktets livssyklus.

Selvtillit fra start

Med ProDeploy Plus, installerer vi PowerStore for deg, så du kan begynne å høste fordelene med din nye løsning med en gang. Vår mest omfattende support-tjeneste, ProSupport Plus, gir deg proaktiv og prediktiv support for å maksimere oppetid og produktivitet.

Når du kjøper en PowerStore-løsning, vil du kanskje trenge å flytte applikasjoner, filer og data. PowerStore kommer med innebygde verktøy som automatiserer migreringsprosessen men vi har også en rekke migreringstjenester som hjelper deg, enten du har lagringsløsninger fra Dell EMC eller andre leverandører. Vi tilbyr også kursing og sertifiseringsprogrammer som gir ditt IT-team riktige ferdigheter til å drifte og administrere deres nye PowerStore.

Enkel migrering

Anytime Upgrade-programmet er designet for å utvide og forbedre PowerStore over tid, og gi flere valgmuligheter, forutsigbarhet og økt verdi fra investeringen. Sammen fjerner Anytime Upgrades og PowerStores tilpasningsdyktige arkitektur den tradisjonelle plattformmigreringen med enkle og fleksible «data-in-place»-oppgraderinger – uten nedetid eller påvirkning av applikasjoner. Anytime Upgrades kan kjøres når som helst i kontraktstiden.

Fordi programmet er et tillegg til vårt høyeste support-nivå, ProSupport Plus, har du prioritert tilgang til spesialiserte eksperter og en egen rådgiver for å hjelpe med å planlegge support og teknologiavgjørelser.

Anytime Upgrades er tilgjengelig i tre versjoner:

  • Next-Gen: Oppgrader enhetens noder til tilsvarende modell fra neste generasjon
  • Higher Model: Oppgrader til kraftigere noder fra samme generasjon
  • Scale-Out: Få rabatt når du utvider IT-miljøet med en enhet tilsvarende nåværende modell

Ved bruk av de to førstnevnte tilbudene, installeres de nye nodene med ProDeploy Plus, og støttes i henhold til gjeldende ProSupport Plus-kontrakt uten ekstra kostnad.

I trygge hender

Enten du kjøper en enkelt PowerStore-løsning eller planlegger et cluster-miljø, vet vi at fleksibilitet, enkelhet, støtte og rask utrulling er avgjørende. Med den beste supporten og utrullingstjenester tilgjengelig, og nå Anytime Upgrades, kan kunder få en tjeneste av høy kvalitet med en kortere tid til økt produktivitet.

Finn mer informasjon om Dell Technologies Services her.

Du kan også ta kontakt med tjenesteansvarlig Linda Schjenken i Dell Technologies Norge.

Dell Technologies legger til rette for at du kan betale kun for kapasiteten du trenger. Les mer om våre OnDemand-løsninger her.

About the Author: Dell Technologies