Verdens kraftigste nettbrett for byggeplassen


Nytt og forbedret 12 tommers nettbrett designet for de røffeste omgivelser og situasjoner.

Dell Technologies har annonsert nettbrettet Latitude 7220 Rugged Extreme, det letteste og kraftigste nettbrettet designet for røffe omgivelser.

Latitude 7220 Rugged Extreme er utsatt for ekstreme tester for å sørge for at det tåler «alt». Det tåler temperaturer fra -30 til 62 grader celsius, fall fra over en meter, i tillegg til å være støv- og vanntett. Det oppgraderte nettbrettet har et full-HD-panel med kraftig lysstyrke og antirefleks, som gjør at det kan brukes uansett lysforhold, også ute i direkte sollys.

Se hvordan Dell tester sine Rugged-enheter her.

– Arbeidere på byggeplasser, fabrikker og i felt har behov for mobilitet og fleksibilitet for å være mest mulig produktive. «Kontoret» til bygningsarbeidere eller beredskapspersonell er utsatt for vær og vind, og er generelt ikke optimale forhold for mye teknisk utstyr. Skal de ha fleksibiliteten og tilgangen på data de trenger, må utstyret matche omgivelsene, sier salgsingeniør i Dell Technologies, Jon Rossland.

Nettbrettet kan brukes med hansker, og man kan bytte batteri uten å måtte slå det av. Balansen mellom tilgjengelighet og beskyttelse av data sørges for av integrerte, valgfrie, sikkerhetsløsninger, som ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykksleser og mulighet for kontaktløse smartkort.

Tekniske spesifikasjoner:

Prosessor: Opptil Intel Core i7-8665U, 4 kjerner
Minne: Opptil 16GB LPDDR3, 2133 MHz
Lagring: Opptil 1TB Gen 3 PCIe x4 NVMe
Skjerm: 11,6 tommer, FHD 1920 x 1080, 60 Hz, 1000 NIT, antirefleks, antifingeravtrykk, berøringsskjerm
Mål: Høyde: 203,0 mm. Bredde: 312,2 mm. Dybde: 24,4 mm.
Vekt: Fra 1,33 kg

Latitude 7220 Rugged Extreme er i salg nå, fra 19500,-.

Les mer om Dell Technologies Rugged Extreme-serie ved å trykke på knappen under.

Les mer her

About the Author: Dell Technologies